eXTReMe Tracker
TEL. +32 (0)58 24 20 20  |  IMHUNTEX  |  CONTACT  |  SITEMAP       
 
ImHunTex
 
Wie zijn wij?
Organisatie en beleid
Anno 2005
Wat brengt de toekomst?

Wie zijn wij?
ImHunTex verdeelt verschillende collecties en accessoires voor jagers, vissers en outdoorsporters over de hele Benelux. Ons doel voor de volgende decennia is onze positie verder te versterken in deze regio. Opgericht in 2001 door Jean-Pierre Lebon, gevestigd in het hart van Europa.

Organisatie en beleid
Ons beleid is toegespitst op een sterke en lange termijnrelatie met onze partners : handelaars, leveranciers en consumenten. Dit kan enkel maar bereikt worden door:
- een efficiŽnte, groeiende en professionele organisatie
- gemotiveerd en geschoold personeel
- een goede communicatie en feedback van onze partners
- praktijkkennis te hebben
- de housestyle en beeld van het merk uit te stralen naar onze klanten toe
- filosofie en identiteit van elk merk afzonderlijk te laten opvallen


Anno 2005
Inspanningen om nieuwe contacten in deze sectoren te winnen hebben ons marktaandeel sinds vorig seizoen doen stijgen. Na 4 jaar, kunnen we zeggen dat we een aanzienlijk klantenbestand beheren dankzij onze selectie van kwaliteits-en topmerken.

Wat brengt de toekomst?
In deze hedendaagse concurrentiele nichemarkt moet een bedrijf zich vlug en voortdurend aanpassen om zich te versterken. Beslissingen moeten correct en vlug genomen worden en strategieŽn moeten meer en meer flexibel zijn dan ooit tevoren. Onze eerste ambitie is samen te groeien met onze bestaande partners op basis van innoverende strategieŽn in de wereld van de jacht, de visserij en de outdoorsport.