eXTReMe Tracker
TEL. +32 (0)58 24 20 20  |  IMHUNTEX  |  CONTACT  |  SITEMAP       
 
Online shopping
 
Banner Stoeger Airguns
Stoeger Airguns
De geweren van de X serie zijn modern en ontworpen met de geavanceerde technologie, look, ergonomie en kwaliteit van Europese sportwapens.
Ontwikkeld door Italiaanse ingenieurs, combineren de Stoeger geweren een gedurfd design met kwalitatief vakmanschap. Stoeger geweren zijn geschikt voor een breed scala in gebruik voor het recreatief schieten, het doel schieten en het jagen op klein wild. Alle modellen in de X-serie zijn beschikbaar in kaliber 4.5mm en geschikt voor het gebruik van alle lood. Hun vermogen wordt mogelijk gemaakt door een snel compressie systeem met bascule kanon en springveer piston. Alle Stoeger jachtgeweren zijn schietklaar zonder de noodzakelijkheid van een CO2 patroon.

X3 en X5. Tieners en beginners
Een luchtgeweer met ergonomisch ontwerp, complete uitrusting en een groot vermogen voor het grote plezier. Manchet op het eind van het geweer voor een betere grip. Optische vezel, helder, hoog contrast voor een snel overzicht, automatische beveiliging, ergonomisch handvat voor links of rechtshandige. Rail voor de montage van een scope, solide systeem om te kantelen met drukveer zodat de hantering en het laden makkelijker wordt. De combo versie met onderdelen en een vizier 4 x 32 van Stoeger dat gemonteerd en afgesteld kan worden.

X10 Volwassenen
Luchtbuks met een sport design, een complete uitrusting en een groot vermogen voor meer plezier. De kolfplaat van het geweer is in rubber; manchet op het einde van het geweer om gemakkelijk te laden en een automatische en manuele veiligheid voor een beveiligde hantering. Verstelbaar vizier met glasvezeltje, rechte sportkolf vervaardigd uit hout met rail om vizier op te monteren. De synthetische X10 voor de schietsport of de jacht, ‘all weather’ dankzij de solide zwarte synthetische kolf en de rubberen kolfplaat. De combo versie wordt geleverd met mik elementen, een vizier van Stoeger 4 x 32 gemonteerd en afgesteld.

X20 Volwassen en de Jacht
Een ultra krachtige luxueuze luchtbuks (300m/sec) voor de jacht op schadelijke dieren en het lange afstandsschieten op schijf. Compleet uitgerust met een kolf voor links en rechtshandige, een raster op de pistoolgreep en front. De kolfplaat van het geweer is in rubber; manchet op het einde van het geweer om gemakkelijk te laden. Optische vezel en verstelbaar vizier, rail om vizier op te kunnen monteren.

X50. Een magnum geweer voor hoge prestaties
Een ultra krachtige luxe luchtbuks (360m/sec) voor de jacht op schadelijke dieren en het afstandsschieten op schijf. Compleet uitgerust voor het schieten met een Montecarlo kolf in hout, synthetisch of in camouflage voor links als rechtshandige met raster op de pistoolgreep en front. De kolfplaat van het geweer is in rubber; manchet op het einde van het geweer om gemakkelijk te laden en een automatische en manuele veiligheid voor een beveiligde hantering. Verstelbaar vizier met glasvezeltje. Ambidexter veiligheid, rail om vizier op te kunnen monteren en verstelbare expansie.

dealers Stoeger Airguns

 
Zoek
Zoek een product uit onze volledige collectie. Kies één of meerdere trefwoorden.

soort:

omschrijving:

merk:

weer:

patroon:

zoek